Blog van secretariaat

Klasfoto's 3e kleuter

De klas van juf Mieke en juf Joke

De klas van juf Siska

 


 

Klasfoto's 2e kleuters

De klas van juf Inge

De klas van juf Sofie

 


 

Klasfoto's 1e kleuters

De klas van juf Ilse

De klas van juf Hilde

 

 


 

16-17 Prettige vakantie!

Prettige Vakantie!

Nog enkele sfeerbeelden en dan kan de vakantie starten!  Tot 1 september!


 

16-17 K2 Thema water

K2 Thema water
 

De kleuters van de juf Sofie en juf Inge experimenteerden met water onder een stralend zonnetje: met water schrijven op de speelplaats en  bellen blazen in de tuin. Ze keken ook welke voorwerpen er drijven en zinken.


 

16-17 P Op de fiets

P Op de fiets

Tijdens de sportweek brachten alle peuters hun fiets mee.De kuiten werden gesmeerd en alle renners waren klaar om zich eens goed te laten gaan…


 

16-17 P Spelen in de tuin

P Spelen in de tuin
 

Nog enkele sfeerbeelden van in de tuin…


 

16-17 P1 Schoolreis

P Schoolreis
 

Eindelijk op schoolreis!!! De bus pikte ons op een bracht de peuters naar Hoeve Ter Kerst. Daar konden we de hele dag kennis maken met de boerderijdieren, spelletjes spelen rond dieren, luisteren naar het verhaal van ‘Mia de kip’. Na de middag stond de speeltuin op ons programma en na het ijsje deden we nog een voelparcour.
 


 

16-17 P2 Schoolreis

P2 Schoolreis
 

De allerkleinsten gingen op schoolreis naar Hoeve Ter Kerst.  Het werd een superleuke ervaring: dieren aaien, luisteren naar het verhaal van Rikki, het konijn, ruiken aan het hooi, met blote voetjes op het voelpad en zoveel meer!  Moe maar tevreden keerden ze huiswaarts.
 


 

16-17 K3 Sportweek

K3 Sportweek
 

De kleuters van de 3e kleuterklassen konden kennismaken met rugby.  Dit was een zeer leuke belevenis.  Ze maakten ook een wandeltocht naar het Kerelsplein.  Er was kennismaking met de tennissport en ze konden naar hartenlust springen op het springkasteel!  Er werd ook gedanst voor de slotshow.  Het werd een supersportieve week!


 

Inhoud syndiceren